Rejs alene til Sydamerika

Når det kommer til stykket, er det nok en af de største undskyldninger, for at folk ikke kommer afsted… De har ikke nogen at rejse med.

Den forklaring har vi efterhånden hørt så mange gange. Men hvorfor ikke bare tage af sted alene?

Vi har selv prøvet at rejse afsted to eller flere. Det er sjovt, men også krævende at tilbringe så lang tid med de samme personer. Rejser man flere sammen, så snakker man ikke med de andre på hostelet. Og det er virkelig synd. For man er oftest omgivet af en masse flinke unge mennesker fra hele verden der deler den samme interesse som dig – nemlig at opleve noget de har ikke har set før.

Derfor skal du tage afsted alene

Rejser du alene, så kan du få det lige som du vil have det. Du kan tage på de ture du vil, se de seværdigheder du vil og spise det du vil. Man skal ikke konferere med andre og det er bare den letteste måde at rejse på.

Dem du møder undervejs på din rejse rejser ofte alene eller i par. Da i alle ofte skal samme vej, er du aldrig alene, og det er helt naturligt at I finder sammen og laver en masse ting i en gruppe. Det kræver bare at du er lidt udadvendt, snakker med dine værelseskammerater og husker at stå op til morgenmaden inden folk tager afsted på dagens aktiviteter.

Nu er du forhåbentligt så afklaret at du vil afsted uanset hvad. Så mangler du bare at få styr på alt det der skal planlægges inden afrejse.

God tur,
Jeppe
Backpacker